verwarming_1200_600

Verwarming nodig? Wij installeren verwarmingsinstallaties van Viessmann en Buderus

Een goed werkende verwarming zorgt voor een behaaglijk gevoel in huis.
De nieuwste generatie condensatiesystemen voor gas zijn toekomstgerichte, kostenbesparende en milieuvriendelijke verwarmingssystemen. Met een toprendement en een modern design haalt u met een ketel van Buderus of Viessmann kwaliteit in huis.

EEN VERWARMING OP MAAT VAN UW WONING

Kiest u voor gas of opteert u voor hernieuwbare energiebronnen? Welke keuze u ook maakt, we bieden u innovatieve en krachtige verwarmingssystemen die tot in de kleinste puntjes op uw wensen en eisen afgestemd zijn. Wist u dat zonnewarmte ideaal is als basis voor sanitair waterverwarming en als verwarmingsondersteuning? Warmtepompen gebruiken dan weer de natuurlijke warmte uit de lucht of de grond. Wij installeren en onderhouden niet alleen verwarmingsinstallaties maar geven u ook vrijblijvend advies.

verwarming symbool
VERWARMING

Het verwarmingssysteem nu renoveren loont.
Met zijn zeer efficiënte condensatiesystemen voor gas biedt Viessmann u toekomstgerichte, kostenbesparende en milieuvriendelijke verwarmingssystemen.

zonneboiler symbool
ZONNEBOILERS

Voor sanitair waterverwarming en verwarmingsondersteuning kunt u gebruik maken van zonne-energie. De besparing op gas of stookolie is aanzienlijk: het verbruik voor de sanitair waterverwarming voor dagelijks gebruik zakt met 60%. Combineert u verwarming en sanitair waterverwarming dan kan de jaarlijkse besparing tot 35 procent van de benodigde energie bedragen. Of u nu voor een condensatieketel of een warmtepomp kiest,  alle installaties van AR Technics zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een zonnesysteem.

warmtepomp
WARMTEPOMPEN

Maak gebruik van het gratis warmtepotentieel uit de grond, het grondwater of de lucht. Met een warmtepomp bent u niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van stookolie en gas. De warmtepompen die AR Technics installeert dragen het kwaliteitslabel voor warmtepompen, uw garantie voor topkwaliteit. Door het uitgebreide aanbod warmtepompen kunnen we altijd inspelen op uw warmtebehoefte en uw bouwkundige en geologische omstandigheden. Wist u dat warmtepompen ook interessant zijn bij renovatie?

1
1

Vloerverwarming zorgt voor een homogene verdeling van de warmte in een ruimte waardoor de gevoelstemperatuur aangenaam aanvoelt. Naast een vlotte  temperatuurregeling, vraagt vloerverwarming ook amper onderhoud.

VLOERVERWARMING OF RADIATOREN

Om de warmte over de woning egaal te verspreiden, kunt u kiezen uit twee opties: vloerverwarming of radiatoren. Deze zijn ook perfect combineerbaar. Zo kunt u op de gelijkvloers genieten van vloerverwarming en op de verdiepingen gebruik maken van radiatoren.

Bel voor een afspraak op het nummer 0496 79 08 69, Roel Adriaensen zal met plezier antwoord geven op al uw vragen.

informatie aanvraag